Vil du bli en av Oss?
Som testbruker er du med på å forme Oss-tjenesten, slik at den blir akkurat som du vil ha den. Bli testbruker ved å laste ned og registrere deg i appen.
Oss testbruker
Alle testbrukere får tilsendt Oss-Brikken som monteres i den nye strømmåleren i sikringsskapet, og Oss-appen synkroniserer enkelt mobilen og strømmåleren. Nå har du fullstendig oversikt over hjemmet ditt, men det er bare begynnelsen. Dette er selvfølgelig gratis.

I tillegg til å være blant de første i landet som får prøve Oss-brikken, vil du som testbruker få være med på å utvikle spennende, nye tjenester til den. Vi kjører jevnlig ut nye funksjoner, ber om ærlige tilbakemeldinger, og videreutvikler tjenesten basert på disse innspillene. Du får rett og slett muligheten til å være en del av et utvidet Oss-team.
Ditt hjem.
Dine data.
Hjemmet ditt er personlig, og strømforbruket ditt er privat. Vi tar personvernet ditt på alvor og mener at din data skal være din data.
Med Oss får du...
Se strømforbruket ditt akkurat nå
Hvor mye strøm bruker du akkurat nå? For folk flest er det helt gresk. Dette gir Oss deg muligheten til å se nå.
Se ditt historiske strømforbruk
Spol tilbake i tid og se ditt historiske strømforbruk. Hvor mye strøm brukte du i fjor?
Påvirke ditt strømforbruk
Oss-Brikken og Oss-Appen gir deg tilgang til informasjonen fra strømmåleren og oversetter den til forståelig data.
Trygg 4G dekning fra Telenor
Målet er på relativt kort sikt å være på plass i alle sikringsskap i norske hjem. Eksepsjonelt god dekning er derfor helt essensielt for oss.