Reservasjons-
vilkår

1. Reservasjon av Oss-Brikken

Grunnet stor etterspørsel for Oss-Brikken får du anledning til å reservere en plass i køen for nye Oss-brikker som er bestilt. For å sikre alle kunder lik mulighet til å reservere, er det kun du som sluttkunde som kan reservere en plass i bestillingskøen gjennom vårt system. Du har derfor ikke anledning til å gjøre en reservasjon på vegne av andre utenfor din husstand. Det er kun tillat å foreta en (1) reservasjon per person. Du må være over 18 år og eier av et målepunkt for å foreta en reservasjon. Reservasjonen gjelder kun for bestilling av Oss-Brikken i det norske markedet for personlig bruk i Norge.

2. Levering

Forventet leveringstid er mars-april 2020, men du vil bli holdt oppdatert om leveringstid. Vi tar forbehold om at opplysningene om levering kan endres. Den faktiske leveringstiden på Oss-Brikken kan påvirkes av flere faktorer, for eksempel, men ikke begrenset til, tilgang på komponenter og materiale, produksjonstid og distribusjonstid.

3. Beløp

For at din reservasjon skal være gyldig må beløpet på kr 200,- være mottatt hos oss. Når betalingen av beløpet er gjennomført mottar du en skriftlig bekreftelse fra oss på din reservasjon via e-post med ditt ordrenummer. Ordrenummer er personlig og kan benyttes som identifikasjon ved henvendelser med oss. Vi kan kontaktes via hei@oss.no. Ved kansellering av reservasjonen vil du automatisk miste din plass i køen og det innbetalte beløpet vil tilbakebetales til din konto normalt innen fem virkedager.

4. Pris

Forespeilet pris for Oss-Brikken vil være kr 990,- inklusive mva. og med en månedskostnad på kr 39,- inklusive mva. Vi tar forbehold om at prisen kan endre seg frem til bestillingstidspunktet.

5. Kjøpekontrakt

Reservasjonen gir deg en prioritert plass i køen for bestilling av Oss-Brikker. Den utgjør ikke et kjøp, en endeling bestilling med leveransedato og garantert leveringsprioritet. Du vil bli kontakt når det åpnes for bestilling av Oss-Brikker, hvor du vil få tilbud om å inngå en kjøpekontrakt og foreta en endelig bestilling av Oss-Brikken. Når det åpnes for bestilling vil du ha en tidsbegrenset periode til å legge inn din bestilling. Når kjøpekontrakt er inngått vil du få det innbetalte beløpet trukket fra kjøpesum.