Vil du bli en av Oss?
Vi er i mål med antall testbrukere vi trenger for å levere på Enova prosjektet. De som registrer seg i appen nå, vil være de første som får tilbud om å bli pilotkunde. Vi jobber nå med å kunne tilby Oss-brikken og tjenesten kommersielt.
Mer informasjon kommer.
Alle får tilsendt Oss-Brikken som monteres i den nye strømmåleren i sikringsskapet, og Oss-appen synkroniserer enkelt mobilen og strømmåleren. Nå har du fullstendig oversikt over hjemmet ditt, men det er bare begynnelsen.

I tillegg til å være blant de første i landet som får prøve Oss-brikken, vil du få være med på å utvikle spennende, nye tjenester til den. Vi kjører jevnlig ut nye funksjoner, ber om ærlige tilbakemeldinger, og videreutvikler tjenesten basert på disse innspillene. Du får rett og slett muligheten til å være en del av et utvidet Oss-team.
Ditt hjem.
Dine data.
Hjemmet ditt er personlig, og strømforbruket ditt er privat. Vi tar personvernet ditt på alvor og mener at din data skal være din data.
Med Oss får du...
Se strømforbruket ditt akkurat nå
Hvor mye strøm bruker du akkurat nå? For folk flest er det helt gresk. Dette gir Oss deg muligheten til å se nå.
Se ditt historiske strømforbruk
Spol tilbake i tid og se ditt historiske strømforbruk. Hvor mye strøm brukte du i fjor?
Påvirke ditt strømforbruk
Oss-Brikken og Oss-Appen gir deg tilgang til informasjonen fra strømmåleren og oversetter den til forståelig data.
Trygg 4G dekning fra Telenor
Målet er på relativt kort sikt å være på plass i alle sikringsskap i norske hjem. Eksepsjonelt god dekning er derfor helt essensielt for oss.