Om Oss
Historien om Oss begynner med de nye målerne, og Harald, som umiddelbart ser et potensiale i dem. De nye målerne skal nemlig gjøre informasjonen som sendes til nettselskapet ditt tilgjengelig for deg også.
Problemet er bare, i følge Harald, at denne informasjonen ikke er like tilgjengelig for alle. Det finnes ikke en enkel måte å få tilgang til disse dataene på, og de vil bare gi mening for de som er ekstremt opptatt av strøm.
Vår teknologi, din trygghet
Oss har utviklet en ny teknologi som gjør at informasjonen fra den nye, automatiske strømmåleren din blir gjort tilgjengelig for deg på en enkel måte. Oss-brikken hjelper deg med å hente ut informasjon fra strømmåleren, og Oss-appen oversetter og tolker denne informasjonen for deg.

Vi gjør det enkelt for deg å følge med på hvor mye strøm du har brukt tidligere, og hvor mye strøm du bruker akkurat nå, uansett om du sjekker appen hjemme i Drammen eller borte i Dublin. Sånn a propos Drammen: Både hardware og software utvikles og produseres her i Norge.
Skyhøye ambisjoner
Det som er spennende er at vi fremdeles ikke helt vet hva Oss vil være om ett år. Til det trenger vi dine tilbakemeldinger, og det er nettopp det som er så spennende. Videreutviklingen av Oss skal skje i samspill med brukerne, og det er dere som avgjør hvilke tjenester vi etterhvert vil levere. Hvilke behov har dere, og hva er det dere er bekymret for? Én ting vi allerede vet er dette: ambisjonsnivået vårt er skyhøyt.
Ditt hjem.
Dine data.
Hjemmet ditt er personlig, og strømforbruket ditt er privat. Vi tar personvernet ditt på alvor og mener at din data skal være din data.
Vil du bli en av Oss?
Fremtidens tjenester blir til ved at vi jobber sammen. Bestill en Oss-brikke i dag, og bli en av de første som mottar en brikke fra oss.